torsdag 5. november 2009

Gud har sagt!


Matt 7

7 Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. 8 For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.
9 Eller hvem av dere vil gi sønnen sin en stein når han ber om brød, 10 eller gi ham en orm når han ber om en fisk? 11 Når selv dere som er onde, vet å gi barna deres gode gaver, hvor mye mer skal ikke da deres Far i himmelen gi gode gaver til dem som ber ham!

Dette er løfter fra Gud, Gud svikter ikke løftene sine.

Husker jeg hørte en tale av
Daniel Elvelyck om Noa når han bygde arken. Noa gikk på løftene fra Gud uansett om andre lo av han og det virket
umulig. Så satt nok Noa der med hammer og slo å sa Gud har sagt "bang bang bang". Gud sa til Noa at det skulle komme en flom og det gjorde det.

Uansett hvilke ting man står i så kan man vite at det Gud sier holder han, for han bryter ikke
løfter.

Snakket med Filip Gustavsen i går og han fortalte at de hadde hatt møte på lørdag og da var det ikke så veldig mye folk men det hadde vært en bra møte. Han trodde kanskje det hadde noe med at det var Halloween at de var ute og tigget godterier. Men han forteller at det har vært ei fin uke. Møte i går hadde vært veldig bra, da hadde det vært møte med både unge og eldre det var to ungdommer som hadde tatt i mot Jesus og møte hadde vært kjempe bra. Det er jo fantastisk at det fortsatt blir mennesker frelst. Er så utrolig takknemlig for hva Jesus gjør i Kirkenes.

Nå har jeg endelig satt datoen for når jeg skal opp igjen, 21 november skal jeg til Kirkenes igjen, først skal jeg innom Tromsø og være med på Dugnad i Nord, det er en leder konferanse for alle kristne ledere i Nord-Norge. Camilla blir også med opp til Kirkenes så dette gleder vi oss utrolig mye til.

Husk på Kirkenes i Bønn.

Hans Martin Skagestad


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar