onsdag 7. oktober 2009

To fantastiske dager i Kirkenes




I går var en kjempe dag i kirkenes, vi hadde åpen cafe' og ikke noe møte for vi ville gjerne snakke med ungdommen og bare være sammen med de og få kontakt med de. Det var godt over hundre ungdommer innom og mange gode samtaler. utrolig hva Gud gjør.

Teamet fra Filadelfia Oslo er kjempe mennesker og kjempe bra og jobbe sammen med.




Det blei ikke så mange timer søvn i natt, men Gud er god og styrke får jeg.


Dagen i dag startet med at vi gikk inn på Kirkenes Ungdomskole og innviterte mennesker til møte i kvel. Det som er så fantastisk er jo at ungdommen er så åpen og de er så glade for at vi er her, kl 10 til 10.30 og 12 til 12.30 har de Friminutt der så i dag hadde vi åpen cafe' det var sikkert hundre ungdommer innom. Det er så utrolig morro og være her og se at Gud virkelig rører med de. i dag hadde jeg og Filip en liten tur til Finnland til grense buttikken der, det er ikke akkurat så mye og skryte av. to kjøtt butikker og en brukt butikk.














Så i kveld kl 19.00 hadde vi møte igjen og i dag var jeg litt spent på om det kom noen folk. Men vi ser jo at det er en grunn til at mennesker kommer i dag var det nok 120 på møte og sikkert 150 som var innom i løpet av kvelden. vi har åpen cafe' etter møte hver kveld. i dag var det også mange ungdommer som tok i mot jesus. og det er jo fantastisk og se at ungdommen løper fram til forbønn. kanskje de ikke skjønner alt, men det er noe som virkelig trekker de mot dette.






Gud er god og all ære til Jesus, husk og be for meg og camilla, savner ho mye nå. Det er ikke jeg som står i dette alene det er godt og vite at dette står vi sammen om, selv om ho er 250 mil vekke.


Det har vært to nye seiers dager i Kirkenes takk for all forbønn men husk fortsatt på oss.



Hans Martin Skagestad

1 kommentar:

  1. Gud velsigne deg og dere som er i Kirkenes Hans Martin! Jeg og vi her på Moster ber og støtter dere!

    Bli sterke i Herren og i hans VELDIG kraft!
    PS! Det er pappa Morten som skriver, innloggingskrøll her :) )

    SvarSlett